Новини

Особливості підживлення ярих зернових культур
Вегетаційний період у ярих зернових культур коротший, ніж в озимих: у ячменю – 70-110 діб, вівса – 100-120, пшениці ярої – 80-115 діб, а кількість елементів живлення, що витрачається на формування врожаю, у них майже однакова. Коренева система ярих зернових культур розвинена слабше. Вони також гірше кущаться. Ці особливості потрібно враховувати, щоб забезпечити повноцінне живлення рослин упродовж вегетації.
Київський суд (ОАСК) намагається ввести квоти на імпорт добрив в Україну
В середу 31 березня 2021 року в мережах інтернету з`явилась інформація про те, що Окружний адміністративний суд міста Києва (ОАСК) виніс рішення, яким скасував Рішення Міжнародної комісії з міжнародної торгівлі від 22 червня 2020.
Особливості застосування фосфорних добрив
Ефективність фосфорних добрив залежить від їхніх властивостей, способів внесення, зональних особливостей ґрунтів та встановлених оптимальних норм.
K + S прогнозує поліпшення цін на калійні добрива
Зниження цін на калій і дуже м'яка зима негативно вплинули на прибуток в 2020 році. Виручка склала 3,7 млрд євро (4,1 млрд євро в 2019 році). EBITDA склала 445 млн євро (640 млн євро в 2019 році). Очікується, що EBITDA від діяльності, що триває складе від 440 млн євро до 540 млн євро.
США вводять мита на імпорт фосфоровмісних добрив з Росії та Марокко, терміном на 5 років
Комісія з міжнародної торгівлі США прийняла схвальне рішення про необхідність введення мита на імпорт фосфорних добрив з Росії та Марокко.
З урахуванням динаміки 2020 року, ціни на калійні добрива повсюдно демонструють зростання
На ринку калійних добрив за останні кілька місяців спостерігалося значне зростання цін практично у всіх регіонах. Багато учасників ринку очікують, що ціни будуть продовжувати рости протягом 2021 року.
наверх