Новини

Україна переробить у 10 разів більше соняшнику, ніж експортує
Уряд скоро проведе зустріч з українськими виробниками, експортерами, переробниками та представниками міністерств з метою всебічного вивчення питання обмежень експорту соняшнику.
«Укрзалізниця» змінила умови аукціонів з розподілу вагонів
Державна компанія “Укрзалізниця” врахувала зауваження аграрних бізнес-спільнот, які наполягали на зміні принципів проведення аукціонів з розподілу вагонів-зерновозів на “Прозорро".
В Україні розпочалося збирання кукурудзи
Станом на 22.09.2022 збирання зернових та зернобобових культур проведено на площі 6 млн 787 тис га (61%) при врожайності 38,4 ц/га, намолочено 26,1 млн тонн зерна.
«Осінній коктейль» для вдалої перезимівлі ріпака озимого
Осіннє живлення ріпака озимого, яке відповідає його потребам, – це те, про що слід подбати агровиробникам, щоб забезпечити вдалу перезимівлю та заклаcти високу врожайність.
Збір зернових ранньої групи підходить до завершення
У перші дні осені позначка намолоченого зерна сягнула 25,8 млн тонн. Збір проведено на площі 6 млн 693 тис га (60%) при врожайності 38,5 ц/га.
Стало відомо, що аграріям доведеться сплачувати податки за окуповані землі
Асоціація УКАБ звернулася до уряду з проханням посприяти якнайшвидшому затвердженню переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тих, що є тимчасово окупованими.
наверх